Gratis verzending vanaf € 50

Waalplein 7

Openingstijden

Maandag t/m woensdag;  geopend voor gereserveerde groepen
Donderdag & vrijdag: 16.00 - 00.00
Zaterdag: 12.00 - 00.00
Zondag: 12.00 - 22.00


EEN PLEK WAAR VOLOP WORDT 

GEËXPERIMENTEERD

Brouwlab; het bruisende centrum van de brouwerij!

Kom genieten van onze vijf core bieren, diverse speciale edities en natuurlijk de experimentele brouwsels uit onze hyper deluxe brouwinstallatie.

Naast ons eigen assortiment bieden we een verrukkelijke selectie van bevriende brouwerijen aan.

Lekkere trek? Dan kun je kiezen uit onze beruchte en goedgevulde borrelplanken met lokale lekkernijen, heerlijke bites en smakelijke burgers en broodjes; zodat je niet met honger naar huis gaat.

ALTIJD AL WILLEN WETEN HOE WIJ ONS BIER BROUWEN?

Boek dan onze rondleiding waar je wordt ondergedompeld in de fascinerende wereld van bier. Leer alles over de geheimen van het brouwproces, de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en de geschiedenis van onze brouwerij.

Rondleiding vanaf 10 personen        €17,5 per persoon.

Rondleiding en proeverij duurt ongeveer 1,5uur. Je krijgt 5 verschillende biertjes te  proeven van 15cl. 

 Rondleiding plannen

OP ZOEK NAAR EEN BIJZONDERE LOCATIE?

Het Oersoep Brouwlab beschikt over twee prachtige zalen op de bovenverdieping die perfect zijn voor de organisatie van jullie volgende bedrijfsfeest, teamuitje, presentatie of vergadering. Het is zelfs mogelijk om het hele Brouwlab exclusief af te huren.

Onze Waalzaal biedt een prachtig uitzicht over de Waal en beschikt over de optie voor een eigen kleine bar, evenals een projector en een scherm.

Interesse ?

MENUKAART
Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment aan Nederlandse craft bieren, verfrissende ciders en een kaart vol lekker pubfood!

Hieronder vind je onze volledige menukaart.

   


Wil je automatisch op de hoogte blijven schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


HET NYMA TERREIN 

Wij zijn gevestigd op het prachtige NYMA-terrein. Een voormalig fabrieksterrein dat is getransformeerd tot een levendige hotspot met een onmiskenbaar industriële sfeer. 

Op het terrein zijn talloze ondernemers, horecagelegenheden, sportfaciliteiten, onvergetelijke activiteiten en levendige evenementen.