Gratis verzending vanaf € 50


BROUWERIJ OERSOEP 

Sinds 2012 ontwikkelen wij met veel liefde en plezier overheerlijk CRAFT bier! 
Maar wie is nou Oersoep? 

Oersoep stond als één van de eerste brouwerijen aan de wieg van de craftbeer-revolutie in Nederland. We zijn bieren gaan brouwen die wij zelf lekker vonden, maar die moeilijk te verkrijgen waren. Door te spelen, te onderzoeken en te ontdekken maken wij met simpele ingrediënten smaakvolle bieren met een eigenzinnig karakter.

"WE LOVE CRAFT BEER!"

De levensfilosofie van onze organisatie. Het woord "CRAFT" heeft voor ons een bijzondere betekenis. Een woord met veel emotie, dat het DNA van Oersoep tekent. Het is voor ons een manier van leven, een manier van zijn.

Maar wat is dan precies CRAFT?

 

 ONS DNA

EXPERIMENT

Wij houden ons het liefste bezig met het ontwikkelen van nieuwe bieren. We zijn altijd op zoek naar bijzondere en/of gewaagde smaakcombinaties, die onze fans waarderen.

Dit kun je volop ervaren in ons Brouwlab op het NYMA terrein.

CREATIEF

Fun, speels en kleurrijkheid. Maximaal genieten van je werk zou niet meer dan normaal moeten zijn. Onze brouwerij is een pretpark voor volwassenen waar je vol plezier elke dag kan werken aan het creëren van nieuwe bierbelevingen. Elke dag met een glimlach.

COMMUNITY

Carried by our Crowd! Liefde is er om te delen. Een community vol mensen die hetzelfde DNA bevatten. Samen strijden voor een wereld waar craftbier als de standaard wordt gezien.

LOKAAL

We werken het liefst van graan tot glas samen met lokale ondernemers. We hechten veel waarde aan het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten, omdat we geloven in het ondersteunen van onze lokale gemeenschap en het bevorderen van duurzaamheid.

 DE OERSOEP-SMAAK

 

Bij ons bier draait alles om de harmonie tussen innovatie, kwaliteit en avontuur in elke slok die je neemt. 

We zijn een innovatief en creatief craft beer merk, en al onze bieren zijn doordrenkt met interessante en experimentele smaakcombinaties. We denken graag out-of-the-box en gebruiken bijzondere ingrediënten en aparte bereidingswijzen. 

Onze bieren zijn hoog in smaak, maar toch gebalanceerd. Elk ingrediënt in ons bier is zorgvuldig gekozen en komt tot zijn recht zonder de andere smaken te overheersen. 

We hebben strenge kwaliteitseisen vastgelegd voor ons bier. Elk brouwsel wordt pas vrijgegeven nadat het aan deze eisen voldoet. Dit garandeert dat elk Oersoep-bier een buitengewoon en hoogwaardig product is.